КОНФЕРЕНЦИИ И МЕРОПРИЯТИЯ

Бест Уестърн ПЛЮС Премиум Ин е точното място за провеждане на събития.

КОНФЕРЕНЦИИ И МЕРОПРИЯТИЯ

Голям капацитет, красиви пространства и професионално обучените ни служители ще превърнат всяко събитие, което сте запланували реалност.

Конферентна зала с капацитет от 90 места, напълно оборудвана със всичко нужно, за да предложи отлични условия за семинари, срещи, обучения и събития.

Голям капацитет, красиви пространства и професионално обучените ни служители ще превърнат всяко събитие, което сте запланували реалност.

Специализиран координатор на събитията, запознат с всички подробности, ще бъде на ваше разположение през цялото мероприятие, за да ви помогне с всичко необходимо. Залата може да бъде подредена по няколко начина, за да отговори напълно на вашите нужди. На място може да се осигури кетъринг. 130 м2, 90 места капацитет, Високоскоростен широколентов Wi-Fi, Мултимедиен проектор, Флипчарт, Микрофони, Съраунд звукова система, LED TV 52 ″, AV оборудване, Notebooks, Писалки и и моливи "

КОНФЕРЕНЦИИ § МЕРОПРИЯТИЯ

С предлаганите услуги и специализация в организирането на конференции, Best Western PLUS ПРемиум Ин с гордост предлага възможността да бъде домакин на всякакви мероприятия, тийм билдинги, събития, конференции и срещи.

МОДЕРНО ОБОРУДВАНЕ

Разполагайте с цялата необходима съвременна аудио-визуална техника, подходящА за работни срещи, семинари, презентации, изложби, интервюта, бизнес срещи, както и специални социални или бизнес събития.

БИЗНЕС ПЪТУВАНЕ

Независимо дали пътувате на командировка или за релаксираща почивка на плажа, сега е възможно да комбинирате работата със свободното време в един от най-изключителните хотели с бизнес съоръжения в Слънчев бряг

The Classic`s Restaurant

Уютен и обзаведен със семпла елегантност, която внася толкова необходимото спокойствие в сърцето на курорта. Място в центъра на Слънчев бряг, където можете да провеждате и частни събития, с възможност за DJ оформление и богат избор от сет менюта за групи.

ЛОБИ БАР

В лоби барът "At The City's bar" ще откриете най-добрата атмосфера в курорта. Лоби барът At The City`s, е мястото, където може да се открие богат избор от алкохолни, безалкохолни, коктейли и напитки.

БАР БАСЕЙН

Барът е разположен на открито пространство в зоната на басейна , където предлагаме на нашите гости пълно кулинарно изживяване. Внимателно са подбрани различни специалитети, предястия, закуски, традиционни десерти. А за напитка след хранене, нашия Бар басейн разполага с широк избор от алкохолни, безалкохолни напитки и коктейли и внимателно подбран винен лист.